home
wat biedt Be Balanced
over Be Balanced
persoonlijk
opdrachtgevers
artikelen & reacties
waarom Be Balanced
contact
linkedin

OVER DE KENNIS EN ERVARING VAN ELISE


Elise (1963) heeft haar jeugd doorgebracht in een internationale omgeving. Na een studie Fysiotherapie en Manuele Therapie heeft zij 10 jaar in een algemeen ziekenhuis en in haar eigen praktijk gewerkt.
Zij ontwikkelde een belangstelling voor een gezonde werkomgeving en de impact daarvan op de ontwikkeling van werknemers. Zij besloot naast haar werk een studie Sociale, Arbeid en Organisatie Psychologie te volgen, welke zij cum laude heeft afgerond met een mastersgraad (1996). Elise is geregistreerd lid van het Nederlands Institiuut van Psychologen (NIP).

In dat zelfde jaar is zij bij Shell International gestart als consultant en inmiddels heeft Elise jaren ervaring met het begeleiden van leerprocessen van personen en groepen in internationale organisaties. Zij spreekt naast Nederlands, vloeiend Engels en functioneel Frans en verzorgt voor haar opdrachtgevers projecten in binnen- en buitenland voor internationaal samengestelde groepen uit het bedrijfsleven.


Elise is geboeid door leren en ontwikkelen, zowel door persoonlijke groei als door organisatieontwikkeling. Daarbij is het haar overtuiging dat werkelijke en diepgaande veranderingen van binnenuit komen.
Elise ontwikkelt programma’s en is als procesbegeleider nauw betrokken bij de implementatieprocessen. Haar begeleiding kenmerkt zich door een open en stimulerende stijl waarbij zij samen met de deelnemers op zoek gaat naar onderliggende waarden en opvattingen.